maandag 19 juli 2010

Beroemde teckel...
foto's Jacqueline

Teckel Benthe was dit weekend incognito mee met Marco & Teun (De Bokkesprong) naar Roofvogelpark Falconcrest maar ze werd toch weer gespot en genoemd op een forum! (Er staan prachtige foto's gemaakt door Jacqueline van de roofvogels in dit stukje op 't forum)
Benthe trok alle aandacht en veel bekijks en er zijn diverse foto's van haar gemaakt. Ze is zo'n makkelijk meeneem hondje en ligt ook gewoon los! Ook al zit er veel jacht in ze weet wanneer het mag en niet mag. Toch steek ik mijn handen er niet voor in 't vuur wanneer er een vogel vlakbij haar landt of er een haas voorbij rent dat ze er nog steeds zo lief blijft zitten! Op een gegeven moment was de baas even een rondje lopen, Teun zou op Benthe letten maar kreeg klanten... je voelt em al aankomen... Marco kwam terug en Benthe was weg... ze had gekeken waar ie heen liep en was achter Marco aangegaan. Gelukkig had ze op 't park inmiddels genoeg vriendjes gemaakt met o.a. de organisatie en de eigenaar v/h park, dus Marco schoot niet meteen in de stress! Al snel kwam er een standhouder met Benthe onder zijn arm aangelopen! Het is en blijft ook een echte teckel he!
Er kwam nog een Belgisch stel met zoontje langs met wie Marco had afgesproken, om alvast kennis te maken i.v.m. een evt. pup van Saartje. Kortom de jongens en Benthe hebben genoten, het was een prachtig weekend..3 opmerkingen:

 1. Geef Benthe eens ongelijk! Een echte "star" mag af en toe wat uithalen! Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste bewoners van Het Teceklhofje,
  Wat leuk om afgelopen zondag kennis met jullie te maken.
  Het was een bijzondere dag in alle opzichten met, zoals jullie al aangaven Benthe in de hoofdrol.
  We zullen alle ontwikkelingen via jullie blog en website op de voet volgen en wie weet misschien tot ziens!

  Het Belgisch stel :-)
  Andre, Yoke en Gyor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, Saartje is... want ze waggelt al aardig tijdens het wandelen. Dus over een paar weken kleine freckeltjes te verwelkomen in Het Teckelhofje.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!