zondag 5 september 2010

Pups 3 weken...

klik op de foto om het filmpje te starten
click on the picture to start the film

Even een update...
De pupen zijn af en toe een beetje zindelijk denken ze, en lopen dus naar een ander plekje als waar ze liggen om te plassen, vandaar dat rechts die afschuwelijke handdoek ligt, die makkelijk te vervangen is. Helaas vergeten ze het ook vaak; worden wakker, strekken zich uit en pssssjt, laten het lopen daar waar ze staan! Dus je snapt de wasmachine draait weer op volle toeren hier. De tanden beginnen een beetje door te komen dus ze beginnen in van alles en nog wat te bijten. De nageltjes worden al aardig scherp dus die heb ik al moeten knippen, ja en die zijn zo dun als een naald he... Het warmtematje heb ik inmiddels weggehaald, de warmtelamp staat nog wel aan om de temperatuur te handhaven, gelukkig hebben we al een paar nestjes terug de keramische ontdekt dus die afschuwelijke rode ligt ergens als reserve.

De beide teven herken je aan hun iets donkerdere vachtje. De grootste reu herken ik aan zijn vacht hij heeft al echt haar in zijn nek, de twee andere reutjes lijken precies op elkaar dus 1 heeft nog steeds roze (!) nagellak!. Wat worden ze leuk he?!!

6 opmerkingen:

  1. Ah they are so beautiful! You must be so happy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och,kijk nou,ik ben helemaal verliefd ha,ah,geweldige foto.

    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm, de zoete geur van puppyvachtjes! Lieve groet, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Enig, wat schattig toch als ze klein zijn,maar het brengt genoeg werk met zich mee...zo te lezen. Succes met ze, gr. Nicole en Juulke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wouw wat een droppies, filmpje al tig x gezien! We kijken uit naar het eerste bezoek :)
    Groeten, Maartje en Joeri

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!