zondag 24 oktober 2010

Freek in Ulvenhout...

 Freek (Etienne Le petit chien de Chasse) is zaterdagmorgen toen hij 10 weken oud was meegegaan met Joeri & Maartje naar Ulvenhout alwaar ie zich heerlijk kan gaan uitleven in de prachtige bossen daar. We hopen Freek nog regelmatig te zien gezien het feit dat Joeri af en toe voor zijn werk in Medemblik moet zijn.  Hieronder de eerste berichtjes over Freek:

Hoi Marco en Annemiek,                      23 0kt. 2010 

Zie bijgaand de eerste foto's van Freek en zijn reis naar zijn nieuwe huis. Wat een vrolijke en levenslustige pup! Inderdaad nergens bang voor. Hij heeft net al behoorlijk gespeeld en ligt nu eindelijk na wat gedraai in zijn bench te slapen. In slaap vallen op Joeri zijn borstkas en daarna de bench om verder te slapen....
Inmiddels alweer wakker, nu lekker gegeten.

Nogmaals dank, we genieten nu al volop!!

Groetjes, Joeri en MaartjeHoi!                           23 0kt. 2010

Hier is tie dan!

Na een uitgebreide ontdekkingstocht door de tuin en spelen in huis, nu in diepe slaap. Wat een lief beestje en nu al erg op ons gefocust, als ie wakker is houdt ie ons in de gaten bij iedere pas die we zetten.

Tot snel!

Liefs, Joeri en Maartje


Hoi!

Och, het gaat hartstikke goed, nu op naar de nacht, heel benieuwd! Hij loopt ook al naar de deur en geeft aan dat ie naar buiten moet. Vindt overigens de deur naar buiten en de tuin helemaal geweldig! Hij is inderdaad erg op mensen gericht, heel aanhankelijk aan ons en nieuwsgierig. Vanzelfsprekend! Vanmiddag toen hij eten kreeg zei ik 'zit' en bij de tweede keer ging hij zitten, we lachten ons kapot! Goed getraind hoor! :) Geen dank wat we beloven doen we ook, het oefenen met zitten doen we er gewoon bij en zit bij de prijs in. Al een fluitje gekocht? Ook zo handig ze komen allemaal aanrennen wanneer wij fluiten dus profiteer ervan en ook dit kost niets extra! ;)


Hij is echt nergens van onder de indruk of bang. Paar keer wat harder een geluid gemaakt, klep van de container bijvoorbeeld, nou hij geeft geen kick.  Ja dat zou mooi zijn! Wij maar harde geluiden maken vanaf dat ze kunnen horen en ze aan alles te laten wennen en dan na 10 weken in ene bang zijn!
En wat een slimmerik: hij heeft even bij Joeri op de bank gelegen en prompt wil die dat daarna natuurlijk steeds weer, gezellig hoor ;) Sorry, dat is onze schuld we liggen altijd met de pups op de bank, foutje van de fokker!

Foto's mogen zeker op de blog. Heb het toestel bijna niet opzij gelegd, ook hele leuke filmpjes gemaakt, moet nog even kijken hoe ik die bij jullie krijg.
Mijn opa en oma vonden hem inderdaad helemaal geweldig!

Nieuwe foto's mail ik snel,

Groeten, Maartje

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk al die verhaaltjes over jullie puppenkinderen ;-)) Ze zijn allemaal goed terecht gekomen en wat een lieve foto van Freek in de auto (zo fotografeer ik ook altijd). En tja, 1 keer op de bank of in bed is een teckelleven lang op de bank of in bed haha. En Bea kruipt nog altijd zo in onze nek zoals Freek op de laatste foto bij zijn baasje; veilig he!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig, Joeri en Maartje heel veel plezier met jullie Freek.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!