maandag 18 oktober 2010

Jet in Rhenen....

 Met het knuffeltje gekregen van papa Dirk...
 
In de bench met het popje met de nestgeurNu nog net iets groter dan de cavia's! "Hmm die zien er smakelijk uh ik bedoel lief uit!"

Jet (Éclair le petit chien de chasse) is zaterdagmorgen 16 okt. met haar nieuwe familie meegegaan naar Rhenen. Marco zal Jet nog regelmatig zien omdat hij met het baasje van Jet in een groep zweetwerkers zit. Hieronder het eerste nieuws:

Hallo Marco en Annemiek
Als het goed is zijn er in een vorig mail wat foto,s verzonden van gisteren en vandaag. Het gaat nog steeds hartstikke goed. Tot nu toe nog niets binnen gedaan, ze heeft zelfs al bij de deur gezeten, hebben haar naar buiten gedaan en ze deed ook wat. Even buiten met een tennisbal gespeeld, maar de gewone blaadjes zijn ook erg leuk. Het eten is ook goed gegaan, ze heeft 3 keer het bakje leeg gegeten. Nu hebben haar bakje naast die van Lindsey staan en dat gaat goed. Vanmiddag was ze echt baldadig, steeds iets doen wat niet mag. En dan echt niet opgeven, dit is dan volgens ons wat jullie vertellen over de teckels. Toen ben ik met Jet op de bank zitten, om haar wat rust te geven en toen werd ze rustig en ze viel heerlijk in slaap.
We hebben het wandelen aan de riem nog wel geprobeerd en ze vond het vandaag veel leuker , dit had er volgens ons ook mee te maken dat gisteren de andere 2 honden ook mee gingen. Vandaag ging ik met haar alleen , ze liep aardig vlot en heerlijk te dartelen. We genieten echt van  Jet, zijn ook erg benieuwd hoe de komende dagen gaan. Wat we ook zo goed vinden dat ze zo goed  luistert naar haar naam, dit komt ook doordat jullie hier al mee bezig waren, erg fijn!


Groetjes,
Gert , Rita
Kelly en Daphne

1 opmerking:

  1. Prachtig toch?zulke goede berichten.
    Alle lof voor jullie

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!