vrijdag 8 oktober 2010

Warme mand gezocht...

collage Egard le Petit chien de chasse

 Wij zoeken voor Egard (reu) Le petit Chien de Chasse een warme mand, een nieuwe baas een blijvend goed tehuis...
Hij is de eerstgeboren reu, ontzettend lief, stabiel, speels, aanhankelijk en sociaal én eigenwijs! Zijn eerste sleepspoortje en zijn reactie op het ree- vel en loper was heel positief dus deze reu zou ook prima mee op jacht kunnen... Hij is 9 weken terug in de woonkamer geboren liefdevol door ons verzorgd en gesocialiseerd waarbij zijn moeder, oma en overgr. oma hielpen! Hij komt uit uitstekende lijnen, is versgevoerd, benchgetraind, komt op de fluit, kan zitten gaat elke dag een klein stukje mee a/d lijn en speelt in de tuin. Onze DA Bert Hazelaar heeft hem van top tot teens nagekeken, hij is gezond verklaard, geen knikstaart, geen Franse stand, geen zichtbare afwijkingen, zijn beide testikels zijn ingedaald, hij is ontwormd, ingeënt heeft een Europees paspoort, een chip v/d Raad van Beheer en een prachtige stamboom.

Annemiek & Marco Velt
mail of bel 0228 586373

Ik wil nog even dit zeggen n.a.v. een vervelend mailtje van mevr. T. Smit: deze reu mankeert niets en gaat ook niet voor een lagere prijs weg omdat er geen nestkeuze is (daarvoor moet je toch echt op Marktplaats zijn, bij ons geen uitverkoop!) Deze prachtige reu is nog te vergeven omdat wij uiterst zorgvuldig en selectief zijn met het plaatsen zijn en enkele mensen hebben moeten teleurstellen...Dus als wij, zoals u denkt, alleen maar aan geld denken hadden we hem beter allang al kunnen verkopen!

Voor vragen over de prijs van een teckelpup kunt u beter de NTC bellen; wij vinden dit als eerste vraag de minst relevante die je aan een serieuze fokker kunt stellen, deze mails verdwijnen dan ook direct in de prullenbak...

3 opmerkingen:

 1. Ooh hij vindt vast gauw een plekje!!

  Groetjes
  Maria en Puk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En? Al een warme mand gevonden voor Egard?
  Het is bijna zover he, dat ze het nest moeten verlaten. Sterkte met het afscheid nemen; jullie maken i.i.g. weer een aantal mensen heel blij. Geef ze maar een dikke knuffel mee van mij ;-))

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!