woensdag 20 oktober 2010

Mooie momenten...Jet & DjennaHallo Marco en Annemiek  19-10-10
Ik heb vandaag een moment gehad waarvan ik echt tranen in mijn ogen kreeg. Zoals je op de foto's kan zien heeft Djenna Jet opgezocht terwijl ik erbij was. Tot aan gisteren maakte ze geen contact met Jet, terwijl Jet wel gewoon langs de mand op liep, ze is echt niet bang . Maar nu was ik vanmiddag met Jet aan het spelen en toen kwam Djenna er uit zichzelf bij. Je ziet het op de foto's .Ik was zo opgelucht en vond het zo mooi om te zien. En later weer een keer. Jet preseteerde het zelfs om zomaar bij Djenna in de mand te gaan terwijl die er al in lag.
Nu willen we dit niet dat ze in hun manden gaat, dit omdat je nooit weet of het altijd goed gaat. Maar Jet is natuurlijk wel gewend om in een mand te gaan liggen waar ze wil , dit was  ze gewend bij jullie. Wij zijn al blij dat het vandaag zo ging , wel zijn we ons ervan bewust om het goed in de gaten te houden en dat doen we zeker.
Nou , ik dacht jullie vinden dit vast wel leuk om te weten en zien. Leuk dat jullie die berichtjes en foto's op de blog plaatsen. Hoe is het met de mannen die nog bij jullie zijn?
Groetjes,
Rita

1 opmerking:

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!