donderdag 21 oktober 2010

Rust gevonden...
Hoi Annemiek en Marco,  20-10-10
Hier een berichtje van mij, Twirre:
Wat een verhuizing was dat 5 dagen geleden, sjongesjonge eerst op schoot bij Riek in de auto. Maar Eric zat achter het stuur en daar wilde ik eigenlijk ook op schoot. Nu is het niet zo'n grote auto als jullie hebben, dus kon ik makkelijk mijn koppie op de armen van Eric leggen en had ik ze lekker alletwee. Bij aankomst van het nieuwe huis gingen we eerst de tuin in, ze zeiden dat ik plassen moest,nou daar heb ik echt geen moeite mee die produceer ik direct. Toen naar binnen, weer spelen er was van alles poppetjes, beertje (meegekregen van Saartje en Dirk) en bal touwtjes kluifjes. Teveel om op te noemen.

Daarna weer naar buiten want Eric had een hek geplaatst(de tuin was voor mij te groot)en had ik mijn eigen speel terrein, maar ik ben waarschijnlijk volgens Eric al een grote teckel dus de mazen van het hek waren te groot ja en ikke ben toch nieuwsgierig naar alles, je begrijpt niks houd mij tegen. Nu dachten Eric en Riek dat ik wel heel moe zou zijn maar neeee ik heb me toch een energie. Ik bijt overal maar in want ik ben nieuwsgierig... Ja en dan werd ik wel moe maar hoe ik ook probeerde ik kwam niet op de bank of stoel. Slimme baas heb ik,die gaat op de grond zitten en dat ben ik toch op schoot. Ze zijn bang dat ik pijn in mijn niet al te korte rug krijg dus mag ik niet springen.
Maar wat ik niet mag doe ik toch wel, daar komen ze nog wel achter. Na vijf dagen weet ik een beetje hoe het hier gaat .Ik ben graag in de bench na het eten en soms ga ik tussendoor ook erin. Al vijf buur honden buiten ontdekt (die vinden mij allemaal geweldig!!! willen met me spelen!! Maar de twee konijnen van de buren vind ik zo lief daar kan ik wel uren naar kijken, maar ik mag niet bij ze in het hok.

Zo nu ga ik maar weer slapen en laat me baasje Riek de volgende keer wel weer wat vertellen.
Een hele grote lik aan mama en Oma en Opoe en mijn broertjes. Enne ik droom nog wel eens van jullie, Marco en Annemiek.
lik
Twirre

3 opmerkingen:

 1. Leuk om de verhaaltjes van de nieuwe baasjes te lezen, en de ontdekkingstochten van de puppies!

  Groetjes
  Maria en Puk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. p.s. die mooie bank waar ik op lig hebben mijn baasjes weggehaald,ook te groot(ze denken echt dat ik groot ben)Nu nog maar een tijdje in de bench.....
  twirre

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een tijdje geen melding gekregen dat er een nieuw bericht op je blog stond ... wat heb ik niet allemaal gemist. Hoe flink zijn de pups gegroeid, en intussen hebben ze het nest verlaten! Tot gauw, @nne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!