dinsdag 30 november 2010

Adieu Egard "Casper"...


Vorige week maandag hebben Jos & Josje Casper meegenomen naar Limburg. Ze zijn zondagavond gekomen en na een goede nachtrust in Het Teckelhofje zijn ze na de koffie vertrokken richting het Zuiden. We hebben dus uitgebreid afscheid kunnen nemen van Casper die ons hart gestolen heeft. Wij hebben het er beide afgelopen week moeilijk mee gehad omdat het toch wel weer erg leuk is zo'n kleine pup in huis. En hij is toch 14 weken gebleven waardoor je je nóg meer gaat hechten he. Maar dat hadden we zo afgesproken en dat vonden wij helemaal niet erg! Helemaal omdat wij weten wat voor fijne baasjes Jos & Joske zijn...We missen hem heel erg maar we zullen hem altijd kunnen bezoeken als we richting de Eifel gaan. We hebben deze week al diverse keren met elkaar gebeld en het gaat super goed met hem; hij en Lotte (Dauphine van het D nest) spelen enorm met elkaar, ook Max de labrador van 15 vind het prima, het wandelen in het Limburgse vind ie prachtig. Hij is al helemaal gewend. We hopen binnenkort wat foto's van de fam. te krijgen zodat ook jullie het kunnen zien. Hierboven enkele foto's van Casper tijdens zijn laatste week bij ons.

5 opmerkingen:

 1. wat lijkt het me moeilijk om telkens weer afscheid van de pups te nemen. gelukkig houden de nieuwe baasjes jullie op de hoogte van hun "reilen en zeilen". lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We kijken uit naar de foto's en misschien kunnen we wel een jaarlijks terugkomdag met de ander broers en zussen organiseren??????? :-)
  Liefs en een aai voor alle drie de dames en tot ziens,
  riek en eric

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaja, het lege nest syndroom... mmm, snap dat het moeilijk is!! Een pup brengt echt leven in de brouwerij! Ik zie wel echr dat Casper een broer is van Freek, leuk om te zien! Hier gaat alles goed, Freek groeit echt als kool, onvoorstelbaar!

  Liefs en wie weet tot snel, Maartje (ook groeten van Joeri)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een scheetjes. Ja, wij zijn ook teckelfans. Eens een teckel, altijd een teckel. Wij hebben 2 langharige gehad en hebben nu een ruwharige dwergteckel, Tobias. En eigenwijs dat hij is ;_)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah, wat een gemis.
  En wat een mooi hondje ook!
  Oóit mogen we weer een teckel. En al ben ik fan van de rode, vindt ik jullie hondjes wel erg super. Dus wie weet, kom ik ooit bij jullie voor een pup....

  Dag!
  Groet uit snijdend koud Dronten.
  Patrice A.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!