vrijdag 5 november 2010

Boswandeling...

van Casper,
... de teckel dames en ons afgelopen zondag in het Dijkgatbos Casper heeft alleen maar kleine stukjes los gelopen afgewisseld met grote stukken in de tas want we hebben zeker 1,5 uur gelopen. 

Weetje: dat los lopen is nu ideaal om te oefenen omdat een op mensen gerichte hond van nature goed volgt. Je moet niet zichtbaar naar de pup kijken maar uit je ooghoeken, hij moet niet zien dat je hem i/d gaten houdt want hij moet JOU in de gaten houden. 

Het was weer genieten en iets waar ik al maanden naar uit had gekeken; Tommie werd natuurlijk za. morgen opgehaald en eindelijk wij konden weer ouderwets op zondag naar het bos met de pup in de jachttas. Casper vond het prima zowel het lopen als i/d tas in tegenstelling tot Lotte en Saartje deze kon je erin doen maar klauterden en wurmden net zo lang tot ze er weer uit waren, deze 2 felle tantes hadden absoluut geen zin om in de tas te gaan. Ze moesten wel maar het was met pure tegenzin. Casper niet, die vond het best en liet zich heerlijk dragen, keek es om zich heen en voelde geen drang om eruit te springen, lekker makkelijk ventje!

2 opmerkingen:

 1. Wat een lief en leuk manneke is dit toch, maar ooo wat zullen jullie hem gaan missen als hij uiteindelijk naar zijn baasjes gaat.
  Geniet nog maar goed van hem maar hou in je achterhoofd dat hij weg gaat dat maakt het voor jullie straks wat makkelijker.
  Dikke knuffel voor Casper van Papa Dirk en de rest van de familie hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je er weer op uit kon.
  Genieten toch?
  Leuk dat je de foto's van Twirre in het bos er ook weer op heb gezet.
  liefs en geniet nog maar van die Casper.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam, ik waardeer een berichtje enorm en kom z.s.m bij jou langs!